SÆBY FRITIDSCENTER

- noget for alle

HOLD JERES NÆSTE KURSUS ELLER MØDE HOS OS

Sæby Fritidscenter og Hostel har mødelokaler med gode faciliteter til afholdelse af både store og små møder, kurser, foredrag mm. Pauserne kan nydes i vores fællesarealer,hal eller på de grønne omgivelser udenfor.

Kontakt os gerne,
hvis I har et ønske om en "skræddersyet" pakke, booking eller mere information, så jeres næste møde/general forsamling eller konference bliver en succes.

Tilbud på forplejning er incl. lokaleleje, standard av-udstyr og fri WI-FI.  Se eller ring efter menukort Vi mødes

Telefon 9846 3650 / E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 • Hostel & overnatning

  Arbejder du/I på egnen i kortere eller længere tid, så benyt Sæby Fritidscenters Hostel faciliteter.
  Centeret er flittigt besøgt af sportsgrupper fra hele Danmark, Finland, Norge, Sverige og Tyskland, der alle søger den alsidige natur med skov, strand, gode træningsfaciliteter og hyggeligt miljø såvel inde som ude.
  Er du turist, er vi også det oplagte overnatningssted.
  Læs mere …
 • Idrætshaller & foreningsliv

  Idrætsklubber og skoler fra Sæby og omegn er flittige brugere af Sæby Fritidscenters idrætsanlæg med moderne halfaciliteter, fodboldbaner og top rekreative omgivelser til de fleste former for motion.

   

  Læs mere …
 • Festarrangementer, mad & drikke...

  Sæby Fritidcenter tilbyder god og sund mad til sportsudøvere eller andre gæster, der ønsker god mad til rimelige priser.
  Hold din næste fest i egnede lokaler i fritidscenteret og tilbyd dine gæster en prisbillig overnatning evt. med brunch næste morgen.

  Læs mere …